Cariera ta in imobiliare

Office Manager   Consilier Imobiliar 

„Dacă simți că ai talent
Și vrei să devii agent, 
Nu mai aștepta o zi! 
Trimite-ne un cv! 
 
Dacă simți că ești mai ager, 
Avem post și de manager! 
Ca să te convingem azi , 
Suntem 5 sedii in Iasi.
 
Ne dezvoltam permanent, 
Suntem locu’ întâi ca brand!
Te-așteptăm în orice clipă 
În cea mai bună echipă!”

Office manager


Vrei să faci un pas în viață?
Dacă ai experiență în intermedieri imobiliare, ești ambițios șîți place munca, iar vecinii tăi  spun despre tine că ești o persoană de încredere și modestă, vino în echipă noastră!  

 

Ce vrem de la tine? 
Să fii un lider pentru unul din birourile noastre, să știi ce înseamnă organizarea, coordonarea, antrenarea și motivarea  unei echipe de vânzări pentru a atinge performanța.  

Ce îți oferim? 
Respect, încredere și tot suportul necesar pentru a îți atinge obiectivele profesionale și implicit pe cele personale.  
Salariul fix este nelimitat și dependent de competențele tale  manageriale dar și de gradul tău de implicare.

De ce  să vii la noi? 
Pentru că suntem o echipă care tindem spre excelentă, pentru că în 15 ani de experiență pe piață imobilara ieșeană am învățat cum să  fim profesioniști și pentru că vrem să împărtășim, din ceea ce știm, cu oameni care au credințe și valori comune cu noi, pentru a deveni mai buni împreună. 

Te-ai hotărât?  
Dacă mesajul de mai sus se calibrează cu  felul tău de a fi, aplică, te rog,  pe resurse.umane@fideliacasa.ro Consilier Imobiliar


 

 

 

Candidatul ideal

Noul nostru coleg trebuie să își dorească să ”construiască” ceva, să vrea mult mai mult decât să fie un angajat serios și conștiincios(să aibă spirit antreprenorial).
El trebuie să fie capabil ca folosind resursele și brandul companiei noastre să își împlinească visurile. Foarte important este să aibă visuri, iar în ele să existe interacțiunea cu oamenii. 
Ne dorim un coleg care să își dorească să se dezvolte personal, să evolueze pe toate planurile. Va trebui să ofere tuturor clienților cu care va interacționa servicii de calitate.
E foarte important ca să își respecte clienții și să îi pună mereu pe primul loc. Pentru aceasta va trebui ca deseori să își facă programul ținând cont de programul acestora.
Firește că este de preferat să fie o persoană căreia îi place să comunice și care o face cu mare ușurință, cu toate categoriile de persoane.
Ideal ar fi să-și însușească valorile noastre : să fi o persoană de încredere, modestă și muncitoare.
Dacă are și carnet de conducere, alături de cele enumerate mai sus, cu certitudine poate deveni un broker imobiliar de succes!

Descrierea jobului

comision progresiv, începând de la 25 % la 50 % în funcție de rezultatele financiare lunare și experiența în domeniu
o echipă de profesioniști alături de care poți face performanță;
- posibilitatea de a oferi clienților servicii integrate - Intermediere vânzare - cumpărare / Consiliere creditare / Consiliere juridică;
suport logistic și de marketing;
training permanent;
- posibilitate de dezvoltare personală și profesională.