Descriere Azimut Copou

Ansamblul rezidențial AZIMUT este destinat persoanelor care doresc o locuință la un standard înalt din punct de vedere al arhitecturii și calității construcției.

Caracteristicile arhitecturale clasice, realizate prin tehnologii moderne și amplasarea în mijlocul naturii oferă garanția de confort, liniște și armonie.

Proiectul AZIMUT beneficiază de o vedere minunată asupra spațiilor verzi ce se găsesc în imediata vecinătate.

Apartamentele spațioase, ultramoderne sunt concepute pentru a oferi un nivel crescut de funcționalitate și utilitate a spațiului.

Apartamentele din acest proiect se află departe de ritmul alert al societății moderne și sunt locul ideal de contemplare, relaxare și liniște. Totodată accesul către orice sector a orașului se poate realiza foarte ușor.

Proiectul construit de catre INAMSTRO este combinația unică dintre construcția de calitate, designul elegant și locația excelentă.

Aici aspirațiile unei familii iau forma casei perfecte.

Finisaje Azimut Copou

     

    Structura cladirii este una pe cadre din beton armat, compartimentari din caramida, tamplarie PREMIUM REHAU, centrala proprie prin condensatie, incalzire prin pardoseala, finisaje PREMIUM pentru un plus de confort dintr-o gama de produse de top, parcare subterana si supraterana, lift KLEEMANN de ultima generatie cu acces pana in parcarea subterana supraveghere video si statie pentru mijloc de transport la 150m fiind pozitionat la strada principala.

DisponibilitatiTe intereseaza oferta?

Programeaza o vizionare!

Sunt de acord cu termenii si conditiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.