Descriere Complexul Zorilor

        Complexul ZORILOR  este spaţiul ideal de viaţă care îţi determină statutul social şi standardele la care aspiri. Apartamentele din complexul ZORILOR  nu sunt simple spaţii de locuit, ci un simbol al unui mod de viaţă select. Spaţiile mari vitrate oferă vederi panoramice frumoase. Întreaga zi vă puteţi bucură de peisaj frumos, iar pe timp de noapte puteţi admira luminile strălucitoare ale oraşului. Locul de amplasare este cu adevărat unic!
        Complexul este situat într-un colţ pitoresc in zona Tg. Cucu - Podul de Fier. Proiectul este o combinaţie unică de soluţii moderne arhitecturale şi peisaj natural. Acesta este spaţiul de trăi ideal pentru cei care apreciază stilul, confortul şi calitatea. Soluţia ideală pentru persoanele care preferă să trăiască într-o zonă ecologică.

 

Finisaje Complexul Zorilor

  In continuare va vom enumera o parte din finisajele proiectului:
             
             ·  Tâmplărie PVC ADF PREMIUM, culoare nuc, cu următoarele caracteristici: Profil REHAU , adâncime de construcție 76 mm contur rotunjit, cu 5 camere și 2 garnituri de izolare, fabricat 100% în Germania.                 
             ·  Profile 100% Clasa A, grosime pereți exteriori minim 3 mm rigidizați cu oțel zincat de 1,5 mm – ferestre și 2 mm – uși. Geam izolant triplu.       
             · Feronerie Sigenia cu toate punctele de închidere antiefracție, de înaltă calitate, fabricată 100% în Austria, echipată cu ventilație economică și mecanism împotriva acționării incorecte.
             · Incalzire pardoseala
             · Casa scării perete cortină și pardoseli din granit și marmură.
             · Lift Kleemann

Disponibilitati

Schita Camere Bai Etaj Suprafata Pret EURO Status
2 1 P 75 105000 finalizat


Te intereseaza oferta?

Programeaza o vizionare!

Sunt de acord cu termenii si conditiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.