Descriere Paradise Copou

Paradise Tower Copou este conceptul menit să răspundă nevoilor și planurilor tale de viitor, transformând fiecare moment într-o experiență armonioasă și relaxantă.
Proiectul vine in intampinarea ta cu o varietate de compartimentari decomandate ce includ apartamente cu 1 si 2 camere, fiind astfel perfect pliabile nevoilor, dorințelor și gusturilor tale în materie de design și organizare a spațiului.
Fiecare apartament este proiectat în detaliu, atenția fiind îndreptată către eficientizarea spațiului din locuință, punând astfel în valoare fiecare colț al casei, fără a avea spații inutilizabile. Pentru a reda o atmosferă modernă și reconfortantă, apartamentele vor dispune de finisaje atent selecționate, realizate cu materiale premium.
Paradise Tower este locul in care modernitatea finisajelor si armonia suprafetelor se intrepatrund, oferindu-ti posibilitatea de a locui intr-un spatiu gandit inteligent si perfect adaptat nevoilor tale.

 

 

Finisaje Paradise Copou

  - Sunt disponibilie 33 de apartamente decomandate cu acces securizat, priveliste spre padure, gradinita, scoala si liceu, curte moderna, acces facil spre toate zonele orasului;

  - Structura cladirii este realizata pe cadre din beton armat cu zidarie de caramida de tip YTONG si termosistem de 10cm.

  - Parchet - triplustratificat 10mm | Placari cu piatra naturala / ceramice.

  - Baie - echipata cu obiecte sanitare.

  - Ferestre cu 6 camere, termopan Low-E;

  - Finisajele vor fi lasate la alegerea clientului in functie de bugetele alocate pentru gresit/parchet, usi, gresie/faianta.

   

Disponibilitati

Schita Camere Bai Etaj Suprafata Pret EURO Status
2 1 Demisol 46 66500 Aprilie 2022
1 1 Demisol 40 58000 Aprilie 2022
1 1 Demisol 35 50800 Aprilie 2022
2 1 Demisol 56 81200 Aprilie 2022


Te intereseaza oferta?

Programeaza o vizionare!

Sunt de acord cu termenii si conditiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.