Descriere Royal Town

Imobil in cea mai exclusivista zona a orasului, urmeaza sa va prezint un complex rezidential nou construit pe cea mai eleganta colina a Iasului.Complexul este amplasat in Copou, astfel aveti un acces foarte usor catre toate zonele orasului de pe cel mai renumit bulevard spre centru, centre comerciale, mall-uri si nu in ultimele randuri Gradina Botanica, Parcul Copou si Parcul Expozitiei.In cadrul acestui complex vor fi amenajate spatii de joaca, o gradinita,  teren de sport, centre comerciale, supermarket si spatii de recreere.

Cartierul este in inima naturii cu o priveliste deosebita asupra orasului, ferit totodata de traficul si zgomotul urban, dar veti avea parte de spatii verzi chiar si in interiorul complexului.Daca pana acum frumusetea Copoului te-a cucerit cu adevarat, e momentul sa-l cucereati si tu, la randul tau.

Atat amplasarea cat si materialele de constructie si finisaje folosite sunt de cea mai buna calitate, alese special pentru a va oferi confortul pe care il cautati.

Finisaje Royal Town

   Constructie:

  Complexul este construit pe cadre din beton armat, hidroizolatie în fundație cu membrane marca General Membrane, fier beton tip BST, zidarie din caramida POROTHERM, vopsea decorativa exterior CAPAROL pe baza de carbon, izolatie exterioara cu vata bazaltica de 100mm, sistem de iluminare cu led de la PHILIPS.

  Lumini ambientale si ancadramente arhitecturale pe cladire, carosabil si pietonal cu pavaj architectural, glafuri din marmura, rulouri de gazon cu irigare automata, teren de sport, parcari supraterane si subterane cu lift, acces securizat, paza, supraveghere video, videointerfon cu senzori.

   Finisaje interioare:

  Usi din metal antiefractie, usi din lemn(la alegere alb, crem și wenge), compartimentare interioara din caramida de 25cm grosime de la POROTHERM, tencuiala mecanizata BAUMIT, tamplarie exterioara PVC SCHUCO (82cm, 7 camere profil cu 3 chedere, sticla 6s), incalzire in pardoseala kit complet REHAU, centrala termica in condensare ARISTON(cu operare digitala de pe telefonul mobil), obiecte sanitare incastrate si suspendate VILLEROY & BOCH, robineti GROHE, lifturi de ultima generatie SCHINDLER, sistem antifonic pe casa scarii si in casa liftului.

  Finisaje atent alese, dintr-o gama de top, import Italia, parchet de 10mm special conceput pentru incalzirea in pardoseala, iar prin sistemul de automatizare SmartHome poti avea grija de apartament chiar si atunci cand esti departe de casa.

  Designul scarilor de bloc va vor depasi asteptarile fiind amenajte cu muschi si licheni stabilizati, astfel incat pe tot drumul spre casa sa fiti incojurati de natura.

Disponibilitati

Schita Camere Bai Etaj Suprafata Pret EURO Status
2 1 Intermediar 64.08 83300 Decembrie 2023


Te intereseaza oferta?

Programeaza o vizionare!

Sunt de acord cu termenii si conditiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

4 tipuri de apartamente

Oferte in ansamblu

Apartament Nou 1 camere de vanzare Copou,
81.000 EUR
Rating Rating Rating Rating Rating 4

Apartament Nou 1 camere de vanzare Copou,

Copou, Iasi FD: 52102
Camere 1
Bai 1
Suprafata utila 48 mp
Apartament Nou 2 camere de vanzare Copou,
119.000 EUR
Rating Rating Rating RatingRating 3.5

Apartament Nou 2 camere de vanzare Copou,

Copou, Iasi FD: 52096
Camere 2
Bai 1
Suprafata utila 56 mp
Apartament Nou 2 camere de vanzare Copou,
110.000 EUR
Rating Rating Rating RatingRating 3

Apartament Nou 2 camere de vanzare Copou,

Copou, Iasi FD: 52326
Camere 2
Bai 1
Suprafata utila 42 mp
Apartament Nou 3 camere de vanzare Copou,
140.000 EUR
Rating Rating Rating RatingRating 3.5

Apartament Nou 3 camere de vanzare Copou,

Copou, Iasi FD: 52100
Camere 3
Bai 1
Suprafata utila 84 mp