Descriere Spring Residence

   Acolo unde natura si intimitatea se contopesc ! Fidelia Casa prezinta apartamente noi decomandate, cu terase si balcoane generoase, cu parcari si boxe private, mobilate, utilate si cu finisaje de lux. Inovatia prin care se distinge acest imobil este bunkerul existent de 25 m 2; ceea ce asigura o siguranta maxima.

 Blocul este situat in Moara de vant in apropiere la 1 min. distanta de restaurantul Little Texas. Statia de mijloace de transport in comun se afla la 2 min distanta de imobil.

 Amplasat in inima naturii departe de galagia orasului si in acelasi timp foarte aproape de toate punctele principale de interes ale orasului, scoli, gradinite, parcuri, supermaketuri, locuri de agrement, locuri de joaca pentru copii, aeroportul la distanta de (5 min - cu masina) , lacul ciric la 10 min distanta mers pe jos, la 2 min distanta avem teren de tenis.

  Acest complex rezidential nou, unic si modern, situat in Iasi, completeaza cerintele clientilor din toate punctele de vedere: arhitectura, confort, design, siguranta, amplasament.

   Complexul beneficiaza de multa lumina naturala, care pune in evidenta eleganta simpla a finisajelor de inalta calitate; arta delimitarii spatiilor genereaza o imbinare perfecta a amplitudinii acestora cu o functionalitate confortabila, balcoane si terase in care poti lua pulsul diminetilor sau admira apusul soarelui. Proiecte renumite construite de acelasi dezvoltator sunt – Stoicestu Residence; - Venetia Residence; - Tatarasi Resdince.

Apartamentele se predau la cheie, si au ca pret/mp. – 2000EUR./mp. util, si – 1000EUR/mp balcon;

 

Parcare subterana+boxa-20000EUR;

Finisaje Spring Residence

   

  Dotari si finisaje de excepție, pentru ca tu să te bucuri de un confort absolut, blocul este construit pe cadre de beton armat, regim de inaltime S(parcare,boxe)+P+2Et;

   

  • Fatada cladirii: Zidurile exterioare ale construcții sunt din BCA de 24 cm.
  • Balcoane cu bulastrada din lemn, bine securizat;
  • tamplaria, Q-Fort profil PVC, 7 camere de izolatie, sticla tripan low E4 Season,
  • Gresie slefuita in interior,
  • Marmura;
  • Incalzire centrala proprie + pardoseala;
  • Obiecte sanitare Geberit;
  • Robineti Kludi;
  • Glafuri din marmura;
  • Clasa energetica A, fiecare apratament va fi dotat cu panouri solare, certificate-energetice;
  • Usi exterioare din lemn masiv si metal;
  • Usi interioaredin  lemn masiv;
  • Partea exterioara, termoizolatie 10mm grosime vata bazaltica,
  • Sistem de iluminare.     Se stie ca fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorii  locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente.

      Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente.

   

  Pentru mai multe detalii, si vizionari, sunati la nr de telefon afisat  !

   


   

Disponibilitati

Schita Camere Bai Etaj Suprafata Pret EURO Status
2 1 parter 50.7 mpu. + 9 mpb 2000 EUR/mpu + 1000EUR/mpb 1
3 1 parter 75mpu. +66.6 mp. terasa 2000 EUR/mpu. + 1000 EUR mpb 1
2 1 1 50.7 mpu. + 2.7 mpb 2000EUR/mpu. + 1000EUR/mpb 1
3 1 1 75 mpu. + 28 mp. balcoane 2000 EUR/mpu. + 1000EUR mpb 1
2 1 2 50.7 mpu + 2.71 mpb. + 50 mp. pod + 75mp. terasa 130.000 EUR 1
3 1 2 75 mpu. + 8.5 mpb. 2000 EUR/mpu. + 1000EUR mpb 1


Te intereseaza oferta?

Programeaza o vizionare!

Sunt de acord cu termenii si conditiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.