Descriere Venetia District

Fidelia Casa va pune la dispozitie calitate premium la preturi corecte in zona Tatarasi, cu oportunitatea perfecta de investitie, dar si cu o noua sansa de a asigura tie si familiei tale o locuinta Premium!

Un proiect impresionant, cu un amplasament deosebit, in vecinatatea lacului Venetia si care impresionează prin arhitectura şi prin apartamentele bine compartimentate cu vedere spre lac sau pădure. Amplasat in partea estica a Iasului, probabil cea mai frumoasa locatie din Tatarasi!

Constructia din care face parte are ca si regim de inaltime subteran(parcari) parter(spatii comerciale)+11 etaje (2 lifturi), fundatie pe piloti forati la 13 m adancime, structura pe cadre din beton armat si zidarie din caramida, termoizolatie exterioara cu vata bazaltica de 10 cm.
 

Pentru mai multe detalii si eventuale vizionari, apelati-ne cu incredere!


Finisaje Venetia District

    Nou cartier ofera rezidentilor o multime de facilitati, atat in interiorul ansamblului, cat si in imediata vecinatate a acestuia.

    • Finisaje premium, gresia si faianta - import Italia, placi portelanate, rectificate, calitatea I, parchet Visaria, tavane extensibile Barrisol: care pot fi fizionate in SHOWROOM
    • Tamplarie QFORT tripan cu 7 camere de izolatie, Low-E cu azot;
    • Compartimentari optimizate;
    • Bucatarii inchise pentru majoritatea apartamentelor.

DisponibilitatiTe intereseaza oferta?

Programeaza o vizionare!

Sunt de acord cu termenii si conditiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.