Spatiu de birou de inchiriat Tatarasi - Dancu,8 EUR

Tatarasi - Dancu, Iasi
Pret Inchiriere:  8 EUReur/mp
Salveaza oferta Alerta pret scazut!
Actualizat la: 29 May 2018
1636 afisari

Descriere oferta

Compania imobiliara Fidelia Casa iti propune spre inchiriere un spatiu de birou clasa A in Tatarasi, acest spatiu este ideal pentru tine daca ceea ce cauti este un loc in care vrei sa desfasori o afacere de succes in timp ce te bucuri de un spatiu amenajat dupa cele mai noi standarde si de o locatie cu vad comercial intens.

Spatiul este situat in apropiere de complexul studentesc Tudor Vladimirescu, in apropierea statiilor de mijloace de transport, are o suprafata de 180 mp, are grup sanitar propriu, centrala termica, sistem modern de telecomunicatii, geamuri de termopan, aer conditionat, parcare proprie, supraveghere video, sistem de alarma, izolare fonica, camera server. Cladirea dispune de servicii precum: receptie, paza.

Pretul este de 8 Euro/mp.

Daca spatiul de birou descris mai sus corespunde cu ceea ce cauti pentru afacerea ta, vrei sa mergi la vizionare sau vrei sa afli mai multe, te invitam sa ne contactezi.

Caracteristici

  • Tip oferta: Spatii Birouri
  • Numar camere: 3
  • Pret Inchiriere: 8 EUR  eur/mp
  • Suprafata utila: 180 mp
  • Tip tranzactie: Inchiriere
  • Numar bai: 1

Dotari

Casa Fidelia
 (0 pareri)
Adauga parerea ta

Fidelia Casa

Agent Imobiliar
office@fideliacasa.ro

Contacteaza prin telefon
0232.22.22.44; 0746.22.22.44


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe Sunt de acord
+40746222244 Whatsapp