Vila de vanzare Tomesti,595000 EUR

Case / Vile 9 camere de vanzare Tomesti

COD FD: 34457
595.000 EUR Exclusivitate
Risc seismic: absent
Descriere
Proprietate de exceptie ce imbina in mod armonios o vila (513,32mp) ce nu face rabat la suprafata oferind camere spatioase, o gradina amenajata de aproximativ 2200 mp pana la cel mai mic detaliu, o livada si o vie cu struguri de vita nobila de aproximativ 8000 mp, fiind perfecta atat pentru locuit, dar si pentru o investitie.

Proprietatea vine in intampinarea omului exclusivist ce isi doreste mult spatiu, perfect dozat pentru fiecare plan, dar si zone de agrement si petrecere a timpului liber. 

Printr-un concept unic si modern, cu o atentie sporita acordata detaliilor, intr-o linie ce urmareste a crea ideea de spatiu si lumina, dar mai ales posibilitatea de a regandi si reamenaja tot imobilul, acest proiect reuseste sa se plieze pe cele mai sofisticate gusturi si variate planuri.

Vila este compartimentata astfel:

- subsol (aproximativ 80 mp) fiind amenajat un spatiu ideal atat pentru depozitare, dar mai ales acesta poate fi transformat intr-o crama, intregul subsol avand peretii placati cu piatra, iar pe jos pavele, oferind astfel premizele necesare in acest scop.

- Parterul vilei creaza ideea de spatiu deschis si lumina, avand un hol generos (34,97 mp) ce desparte cumva acest nivel in doua parti si anume o zona de oaspeti si relaxare reflectata printr-un living generos ( 60,58mp) si zona de dinning dechisa cu bucataria ( 26,03 mp+ 11,87 mp). Tot aici gasim o baie de serviciu ( 18,92mp), un dormitor (16,72 mp) si un garaj perfect pentru doua masini (46,20 mp), parterul fiind atent amenajat atat din punct de vedere al calitatii finisajelor folosite, dar si din punct de vedere al cromaticii, toate fiind scaldate in lumina artificiala creata pe tavanul parterului din multitudinea de spoturi cu gust amplasate si perfect dozate pentru fiecare incapere in parte, pentru crearea unei armonii de lumina si gust.

- Etajul vilei este impartit astfel:     

   - doua dormitoare generoase fiecare cu baie proprie si unul dintre ele chiar cu un balcon (un dormitor de 48,45 mp, cu baie proprie de 11,37p si balcon si un dormitor de 37, 91 mp cu baie de 18,92mp);

   -  o camera de 16,72 mp cu iesire la doua balcoane generoase atat ca si suprafata, cat si ca privelistea oferita:

   - un birou de 14,08mp

   - un dressing de 10,97 mp;

   - baia de serviciu ( 7,12 mp).

           Accesul in fiecare camera de la acest nivel se face dintr-un hol generos de 48,05mp, tot de aici putandu-se iesi pe terasa superba.

- Mansarda vilei este necompartimentata si are o suprafata de 134,43 mp, viitorul proprietar reprezentand factorul decident in ceea ce priveste compartimentarea sau modul de folosinta al acesteia.

Intreaga vila este ca cireasa de pe tort, deoarece proprietatea este compusa si dintr-o gradina atent amenajata ca si peisagistica de aproximativ 2200 mp, o livada impresionanta si o vie cu struguri de inalta calitate, de aproximativ 8000mp.

De asemeni in cadrul propietatii exista amenajat si un loc de barbeque si o casa de vara compusa din doua camere, bucatarie si baie, de aproximativ 80mp.

Edificarea acestei vile a urmarit in detaliu atingerea fiecarui pas in ceea ce priveste caliatea constructiei dar si gama premium a materialelor folosite,. 

Deoarece un produs de calitate insemna un cumul de detalii si din dorinta de satisfacere a tuturor aspectelor unei locuinte, in crearea sa au fost folosite cele mai bune materiale, finisajele acesteia punand intreaga proprietate intr-o lumina cu adevarat speciala si perfect echilibrata.

Ca si detalii tehnice sau legate de finisaje amintim:

- fundatie cu talpa de beton si structura armata cu fier de  22 mm;

- structura pe cadre cu caramida Brikston;

- tamplarie PVC REHAU EURO 70 fiind alcatuit dintr-un profil cu 5 camere de izolatie si 3 randuri de geam termopan;

- instalatii sanitare ppr cu distribuitor metalic apa rece si apa calda;

- termosistem 100 mm;

- acoperis din tabla tip tigla;

- sape si tencuieli mecanizate;

- inaltimea utila a camerelor este de 3,20m

Datorita spatiilor mari si posibilitatilor de reamenajare, alaturi de terenul ce inconjoara vila, zona linistita in care este amplasata departe de aglomeratia si poluarea citadina si totusi destul de aproape de tot ce ofera omului modern un trai facil,  aceasta proprietate bifeaza toate atuurile si pentru o investitie de termen lung.

Proprietatea poate fi achizitionata astfel:

- vila cu gradina amenajata cu suprafata de 2200 mp la pretul de 500.000 eur sau cu tot cu livada si vie ( 8000 mp)  la pretul de 600.000 eur.

- De asemeni livada si via (8000 mp) pot fi vandute separat la pretul de 150.000 eur.

 
Caracteristici
 • Tip oferta: Case / Vile
 • Numar camere: 9
 • Deschidere: 250
 • Numar Fronturi: 2
 • Anul constructiei: 2008
 • Pret Vanzare: 595.000 EUR  
 • Suprafata utila: 514 mp
 • Suprafata construita: 745 mp
 • Suprafata teren: 10200 mp
 • Tip tranzactie: Vanzare
 • Numar bai: 4
 • Numar Balcoane: 3
 • Total etaje: 1
 • Parcare: Garaj
 • Locuri de parcare: 2
 • Numar Terase: 2
 • Incalzire: Centrala proprie
Dotari
Ratoi Ionut

Ionut Ratoi

Consultant Imobiliar
Departament: Vanzari

ionut.ratoi@fideliacasa.roAcest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe Sunt de acord
0746.222.244 Whatsapp