Despre compania imobiliara Fidelia Casa

Misiune: Întotdeauna ne străduim să fim alături de clienții noștri cu pasiune și rapiditate, pentru a-i ajuta să facă "un pas în viață"  și să ia cea mai bună și mai sigură decizie imobiliară.

De aceea am fost și vom rămâne o echipă responsabilă, de încredere și implicată!

Viziune: Să construim o companie de servicii imobiliare de top.

Valori : 
1. RESPONSABILITATE - Ne onorăm angajamentele și ne asumăm personal responsabilitatea pentru toate acțiunile noastre.
2. ÎNCREDERE -  Țintim către relații bazate pe încredere cu clienții noștri. Numai relațiile bune și deschise ne pot ajuta să avem succes.
3. IMPLICARE -  Cu cât ne implicăm mai mult, cu atât suntem mai împliniți profesional - primim răsplata cea mai de preț: satisfacția clientului!

Conceptul Fidelia Casa

Fidelitatea este baza pe care ne construim relațiile cu partenerii, clienții și colaboratorii noștri, pasiunea cu care ne ducem la bun sfârșit toate proiectele Fidelia Casa, modul în care dăm viața ideilor și dorințelor dumneavoastră de avea o casă.

Mereu alături de tine

Importanța pe care o acordăm solicitărilor venite din partea clienților noștri, ne recomandă în tot ceea ce facem. Fiecare cerere reprezintă pentru noi un pas în viață pe care vrem să il facem împreună, în așa fel încât să putem găsi cea mai bună soluție. Parteneriatul bazat pe încredere este modul nostru de a vă mulțumi că ați ales serviciile Fidelia Casa.

Mereu primii

  • Am fost primii care ți-au oferit o ofertă completă și actualizată zilnic pe site-ul www.fideliacasa.ro
  • Am fost primii care s-au gândit la tine și ți-au oferit consultanța financiară pentru obținerea unui credit.
  • Am fost primii care au încheiat parteneriate cu băncile comerciale pentru a-ți dărui o ofertă completă care să te mulțumească în privința creditului ales. "Pastila de consultanță" este primul produs cu acest specific de pe piața imobiliară ieșeană. 
  • Suntem primii care îți răsplătim fidelitatea prin intermediul cardului "Club Fidelia". 
  • Suntem primii care îți oferă posibilitatea de a vinde și cumpăra beneficiind de avantajele pachetului "un singur comision".

 

whatsappSUNA ACUM whatsappCONSULTANTA
ONLINE